Agenda (online) bijeenkomsten

Op de agenda:

 • ZE&GG op weg Tour: In 2022 komen we graag bij u langs in het ziekenhuis of de kliniek om alles te vertellen over ons programma ZE&GG en de tools, tips en ervaringen die wel inmiddels hebben voor Zorgevaluatie en Gepast Gebruik. In overleg met u bepalen we de gespreksonderwerpen en de mensen die we meenemen. Aanmelden kan het hele jaar!                
 • Donderdag 27 januari 2022 13.00-14.00 uur: Deel 4 Webinarreeks Succesvol implementeren van gepast gebruik
  Deel 4 van de webinarreeks over het Implementatiestappenplan. Hierin zullen stap 6 ‘Planning & uitvoering’ en stap 7 ‘Monitor en evalueer’ van het Implementatiestappenplan aan bod komen.  Anne de Ponti van het Laurentius Ziekenhuis vertelt hoe je de implementatie van de onderwerpen in kaart kunt brengen en kunt bespreken met de zorgverleners. Maarten Erenstein van het programma ZE&GG vertelt over het gebruik en de ontwikkeling van spiegelinformatie. Het webinar is toegankelijk met iedereen voor interesse voor Implementatie. Aanmelden webinar.
 • Dinsdag 15 februari 11.00-12.00 uur: LOGEX webinar ‘Hoe toon je aan dat 80% van de ZE&GG-onderwerpen in jouw ziekenhuis is geïmplementeerd?’ Aanmelden webinar
 • Donderdag 14 april 2022 13.45-17.15 uur: FMS Symposium Zorgevaluatie in de volgende versnelling vanuit DeFabrique in Utrecht.  Meer informatie en aanmelden.
 • Donderdag 14 april 202210.00-12.45 uur: Bijeenkomst Zorgevaluatie sneller van resultaat naar richtlijn en praktijk van ZonMw. Meer informatie en aanmelden.
 • Iedere dinsdag van 11.00 t/m 11.30 uur:  Inloop Spreekuur programma ZE&GG. Op Samenwerkingsplatform de HUB in werkruimte ‘Vraag het ZE&GG’, via icoontje met de videocamera.
 • Iedere donderdag van 12.30 t/m 13.00 uur: Inloop Spreekuur programma ZE&GG. Op Samenwerkingsplatform de HUB in werkruimte ‘Vraag het ZE&GG’ via icoontje met de videocamera.
  Let op: dit werkt over het algemeen het beste in Google Chrome/Microsoft Edge en alleen buiten de eigen werkomgeving. Heeft u nog geen account voor ons samenwerkingsplatform de HUB; aanvragen account
 • Iedere eerste donderdag van de maand: Maandelijks NVZ Bijpraatuurtje over ZE&GG. Aanmelden

ZE&GG Webinars terugkijken:

Reeds plaatsgevonden:

Slides Kick off Samen Implementeren

Kick off Samen implementeren

.vnd.openxmlformats-officedocument.presentationml.presentation 3MB

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en u ontvangt automatisch updates.

Volg Zorgevaluatie en Gepast Gebruik via