NVZ Zorgaanbieders aan de slag met ZE&GG Implementatieagenda

NVZ zorgaanbieders gaan in samenspraak met hun verzekeraars aan de slag met de implementatie van tenminste 10 onderwerpen van de ZE&GG Implementatieagenda voor gepast gebruik. Op deze implementatieagenda staan voor allerlei vakgebieden onderwerpen van gepast gebruik die direct te implementeren zijn in een ziekenhuis of zelfstandige kliniek.

 

Plannen van aanpak ingeleverd

De meeste NVZ zorgaanbieders hebben inmiddels een (concept)plan van aanpak ingeleverd van hun top 10 onderwerpen van de ZE&GG Implementatieagenda. In dit plan leggen ze uit hoe ze de gekozen punten in 2021 stapsgewijs gaan implementeren in hun organisatie.

Het programma ZE&GG blijft de zorgaanbieders ondersteunen met kennis, bijeenkomsten en implementatietools.

Kickoff samen implementeren

Op 11 mei van 11:00-12:00 uur organiseert ZE&GG een bijeenkomst waarin NVZ zorginstellingen worden bijgepraat over de veel gekozen onderwerpen van de Implementatieagenda. Het implementatiestappenplan wordt gepresenteerd, de implementatie ondersteuning van ZE&GG wordt toegelicht, er komt een uitleg over het samenwerkingsplatform de HUB en uiteraard is er ruimte voor vragen. Aanmelden kan via implementeren@zorgevaluatiegepastgebruik.nl

Maandelijks NVZ Bijpraatuurtje over het programma ZE&GG

De NVZ organiseert elke eerste donderdag van de maand van 9.00 tot 10.00 uur een bijpraatuurtje over het programma ZE&GG. In dat uur worden o.a. praktijkvoorbeelden besproken, tips gedeeld over het kiezen van de top 10 van de implementatieagenda, wisselen zorginstellingen ervaringen uit over de implementatie van gepast gebruik,  en is er ruimte voor vragen aan elkaar en over het programma ZE&GG. worden tips gedeeld over het kiezen van de top 10 van de implementatieagenda. Aanmelden of tips voor onderwerpen kan via Christine Leenen: c.leenen@nvz-ziekenhuizen.nl.

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en u ontvangt automatisch updates.

Volg Zorgevaluatie en Gepast Gebruik via